Murat Serezli

Murat Serezli

Murat Serezli
Oyuncu, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.10.1974

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, seslendirme sanatçısı ve yönetmen.

Tam adı Esat Murat Serezli'dir. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunudur. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Çeşitli markalar için çektiği reklam filmleriyle iki kez Kristal Elma kazandı. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi. Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi' ve 'Devrim Arabaları' filmlerindeki performanslarıyla şöhretini artırdı.

Filmografi

2018 Özgür Dünya
2018 İki İyi Çocuk
2016 Deliormanlı
2016 Dağ 2
2015 Şeytan Tüyü
2015 Ertuğrul 1890
2014 Seni Seviyorum Adamım
2014 Pişt
2014 Eyyvah Eyvah 3
2013 Senin Hikayen
2012 Süpertürk
2011 Eyyvah Eyvah 2
2010 Monolog
2010 Herkes mi Aldatır?
2010 Gelecekten Bir Gün
2010 Av Mevsimi
2008 İş Arıyoruz
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2008 Kurbanlık
2008 Kirpi
2008 Görev Kıbrıs
2008 Devrim Arabaları
2008 Aslan Kral'ın Oğlu Leo (Seslendirme)
2006 Bir İhtimal Daha Var
2006 Aşk Ruleti (Kısa Film)

Televizyon

2017 Savaşçı
2016 Yeter
2014 Çiçek
2013 Bir Yastıkta
2013 Çocuklar Duymasın
2012 İşler Güçler
2012 Muck
2011 Başrolde Aşk
2011 Sihirli Annem
2009 Çılgın Kanal
2009 Teyzanne
2008 Derman
2007 Tatlı Bela Fadime
2006 İlk Aşkım
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri
2006 Taşların Sırrı
2006 Sıla
2006 Hayatım Sana Feda
2006 Binbir Gece
2006 Arka Sokaklar
2005 Masum Değiliz
2005 Haylaz Babam
2005 El Bebek Gül Bebek
2005 Belalı Baldız
2005 Aşk Oyunu
2003 Hayat Bilgisi
2003 Evli ve Çocuklu

Yönetmen

2015 Aşk Olsun

Televizyon

2011 Türk Malı

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Serezli Fotoğrafları

Murat Serezli Haberleri