Murat Toktamışoğlu

Murat Toktamışoğlu

Murat Toktamışoğlu
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1965

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

İlk kez 2003 yılında Buğra kısa filminin yapımcılığını üstlenerek sinema sektörüne adım attı. Ardından 2005 yılında Dikkat Şahan Çıkabilir dizisinin yapımcılığı ve Gen sinema filminin senaristliğini yapmıştır. Yönettiği ilk filmi ise 2015 yapımı Cin Kuyusu filmidir.

Yapımcı, senarist ve yönetmenliğinin yanı sıra yazar olarak da ön plandadır. Kot Pantolonlu Yönetici: İş Yaşamında Akıl ve Ruhun Sentezi kitabının yanı sıra özellikle de Türk korku filmi kategorisinde birbirinden farklı yapımlarda da yer aldı.

Filmografi

Yönetmen

2018 Bana Bir Soygun Yaz 2
2018 Dümdüzz Adam
2015 Şeytan-ı Racim 2: İfrit
2015 Üç Harfliler 2: Hablis
2015 Cin Kuyusu

Senaryo

2018 Kabir Azabı
2018 Dümdüzz Adam
2017 İki
2015 Şeytan-ı Racim 2: İfrit
2015 Üç Harfliler 2: Hablis
2015 Cin Kuyusu
2013 Şeytan-ı Racim
2010 3 Harfliler: Marid
2005 Gen

Televizyon

2011 Adım Bayram Bayram

Yapımcı

2015 Cin Kuyusu
2013 Şeytan-ı Racim
2012 Kaos Örümcek Ağı
2010 3 Harfliler: Marid
2009 Kanal-İ-zasyon
2007 Musallat
2005 Gen
2003 Buğra (Kısa Film)

Televizyon

2011 Adım Bayram Bayram
2005 Dikkat Şahan Çıkabilir

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Toktamışoğlu Fotoğrafları

Murat Toktamışoğlu Haberleri