Murat Ünal

Murat Ünal

Murat Ünal
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1975

Doğum Yeri: Almanya

Türk asıllı Alman oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Almanya'ya yerleşmiş bir Türk ailenin çocuğu olarak Almanya'da doğmuş ve yetişmiştir. Hollywoodtürke (2019), Invisible Me (2012) ve Süper Tiger Show (2009) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Hollywoodtürke
2012 Invisible Me (Kısa Film)

Televizyon

2009 Süper Tiger Show

Yapımcı

2019 Hollywoodtürke
2012 Invisible Me (Kısa Film)

Senaryo

2019 Hollywoodtürke
2012 Invisible Me (Kısa Film)

Televizyon

2004 Kaf Dağının Çiçekleri (Kısa Belgesel)

Oyuncu

2019 Hollywoodtürke

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Ünal Fotoğrafları