Mustafa Dinç

Mustafa Dinç

Mustafa Dinç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.7.1973

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı sahne sanatları bölümünden mezun olduktan sonra birçok tiyatro, dizi ve sinema sektöründe rol almıştır.

Filmografi

2017 Dört Köşeli Üçgen
2016 Barbie Uzay Macerası (Seslendirme)
2011 Ağır Abi
2007 Kurtlar Vadisi Terör
2004 Testere (Seslendirme)

Televizyon

2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2003 Kurtlar Vadisi
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
1999 Kurtlar Sofrası
1999 Deli Yürek
1996 Kara Melek

Tiyatro

2016 Cyrano de Berzerac
2014 Kuş Kafesi
2013 Arsız Davet
2012 Patron Kim?
2001 Terk
1999 Yukarıda Biri mi Var?
1998 Zafer Madalyası

Ödülleri

2018 6. Kayseri Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Dört Köşeli Üçgen

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Dinç Fotoğrafları

Portreler