Mustafa H. Öztürk

Mustafa H. Öztürk

Mustafa H. Öztürk
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genelde TV için programlar yapmaktadır. Senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği ilk yapım Muallak (2014) kısa filmidir. TV'de yayınlanan Kuklalı Köşk dizisinden yola çıkarak çektiği Kuklalı Köşk: Hırsız Var filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Kuklalı Köşk: Hırsız Var
2014 Muallak (Kısa Film)

Televizyon

2017 Kolaysa Sen Yap (TV Programı)
2016 Kuklalı Köşk
2015 Kendi Gök Kubbemiz (TV Programı)

Yapımcı

2018 Kuklalı Köşk: Hırsız Var

Televizyon

2017 Kolaysa Sen Yap (TV Programı)
2016 Kuklalı Köşk
2015 Kendi Gök Kubbemiz (TV Programı)

Senaryo

2018 Kuklalı Köşk: Hırsız Var
2014 Muallak (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa H. Öztürk Fotoğrafları

Portreler