Mustafa Kırantepe

Mustafa Kırantepe

Mustafa Kırantepe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.07.1979

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü 2002 yılında bitirdi ve aynı yıl İstanbul'a yerleşti. 2003 ve 2007 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak yer aldı. Yine 2003-2010 yılları arasında aktif olarak seslendirme çalışmaları yaptı. 2009 yılında bünyesine katıldığı Semaver Kumpanya'da hâlen oyuncu olarak yer almaktadır. Ayrıca İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Çukur (2017), İtirazım Var (2014) ve Ölümlü Dünya (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sen Ben Lenin
2020 Nasipse Adayız
2019 Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
2018 Ölümlü Dünya
2018 Kelebekler
2017 Kamyon (Kısa Film)
2017 Şansımı Seveyim
2017 Kırık Kalpler Bankası
2016 Yok Artık! 2
2015 Yok Artık
2015 Abluka
2014 Ümmü Sibyan: Zifir
2014 İtirazim Var
2009 Bornova Bornova
2008 Made in Europe
2006 Brahma
2005 Anlat İstanbul

Televizyon

2021 Çukur
2021 Metot
2021 10 Bin Adım
2019 Çarpisma
2018 Çukurdakiler (Mini Dizi)
2017 Muhtesem Yüzyıl: Kösem
2015 Beş Kardeş
2014 Ulan İstanbul
2011 Leyla ile Mecnun
2003 Alacakaranlık

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Kırantepe Fotoğrafları

Mustafa Kırantepe Haberleri