Mustafa Kotan

Mustafa Kotan

Mustafa Kotan
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.2.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen.

Köstenekgiller: Perili Orman (2015) filmi, Şanlı Masa (2011) ve Dünya Güzellerim (2017) gibi Televizyon programlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sihirli Annem Bir'iz
2019 Konuşan Hayvanlar
2019 Annem
2015 Köstebekgiller: Perili Orman

Televizyon

2017 Dünya Güzellerim (TV Programı)
2015 Aşk ve Günah
2012 Şebeke (TV Programı)
2011 Şanslı Masa (TV Programı)
2010 Gecekondu (TV Programı)

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Kotan Fotoğrafları

Mustafa Kotan Haberleri

Portreler