Mustafa Uzunyılmaz

Mustafa Uzunyılmaz

Mustafa Uzunyılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.06.1960

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk oyuncu.

Tiyatro eğitimini İstanbul Konservatuvarı Tiyatro bölümünde alan sanatçı, Kaygısızlar dizisiyle dizi hayatına başladı. Daha sonra rol aldığı Vay Anam Vay isimli dizide Kadir ve Geniş Aile dizisinde 'Her Daim' repliğiyle Kahveci Devir Abi olarak tanınmış ve sevilmiştir.

Filmografi

2016 Senarist
2016 Mezarcı
2015 Geniş Aile Yapıştır
2015 Bir Varmış Bir Yokmuş
2015 91.1
2014 Zaman Makinesi 1973
2014 Patron Mutlu Son İstiyor
2014 Kumun Tadı
2013 Meryem
2012 Bu Son Olsun
2012 Bir Aylak Adam (Video)
2010 İncir Reçeli
2010 Göç (Kısa Film)
2009 Lodos
2009 Kıskanmak
2009 Kısa'ca Ramazan: Ay Hilal Olunca (Kısa Film)
2009 Kaptan Feza
2008 İncir Çekirdeği
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2008 Nokta
2008 Nisan Balığı
2008 Mommo: Kız Kardeşim
2007 Zahir İstanbul Aşkları
2006 Kader
2006 Dün Gece Bir Rüya Gördüm
2005 Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol
2005 Cenneti Beklerken
2003 Metropol Kabusu
2000 Şarkıcı
2000 Filler ve Çimen
2000 Can ile Canan (Video)
1999 Renkli - Türkçe
1998 Herşey Çok Güzel Olacak
1983 Davetsiz Misafir

Televizyon

2017 Tutsak
2013 Salih Kuşu
2013 Galip Derviş
2012 Koyu Kırmızı
2012 Böyle Bitmesin
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2011 Geniş Aile
2008 Süper Babaanne
2008 Düğün Şarkıcısı
2007 Sünnet Davası (TV Filmi)
2006 Sağır Oda
2005 Çapkın
2005 Kaleiçi
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 Kibar Ana
2001 Vay Anam Vay
2000 Artık Sevmeyeceğim (TV Filmi)
2000 Tirvana
2000 Evdeki Yabancı
1999 Yılan Hikayesi
1996 Tatlı Kaçıklar
1994 Kaygısızlar
1994 Gülşen Abi
1993 Hastane
1988 Güler misin Ağlar mısın?

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Uzunyılmaz Fotoğrafları

Mustafa Uzunyılmaz Haberleri