Muttalip Müjdeci

Muttalip Müjdeci

Muttalip Müjdeci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: Yozgat, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 2014 yılı yapımı Sivas filmiyle tanınmıştır. Çukur (2017), Nasipse Adayız (2020) ve Sivas (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Nasipse Adayız
2020 Dirlik Düzenlik
2019 Servis (Kısa Film)
2019 Dilsiz
2016 Albüm
2014 Sivas

Televizyon

2020 Alef (Mini Dizi)
2020 Çukur

Görev Aldığı Yapımlar

Muttalip Müjdeci Fotoğrafları

Muttalip Müjdeci Haberleri

Portreler