Myriam Boyer

Myriam Boyer

Myriam Boyer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.5.1948

Doğum Yeri: Lyon, Fransa

Fransız aktris.

İki kez Moliere ödülünü kazanmıştır. Aktör Clovis Cornillac ile aktör ve yönetmen Arny Berry'nin anneleridir.

Filmografi

2017 Tutku Oyunu
2016 Le chant du merle
2016 Je me tue à le dire
2012 Le monde à l'envers (Kısa Film)
2011 Monsieur Papa
2010 Le bruit des glaçons
2009 Mensch
2008 Public Enemy No.1
2008 Ölümcül içgüdü
2007 Roman de gare
2006 Vivat (qu'il vive) (Kısa Film)
2005 Itinéraires
2004 Peurs (Kısa Film)
2004 Marie sans adieu (Kısa Film)
2003 Le télégramme (Kısa Film)
2003 Laisse tes mains sur mes hanches
2000 T'aime
1998 La mère Christain
1995 La poudre aux yeux
1995 Das schönste Alter
1993 La sieste (Kısa Film)
1993 Eins, zwei, drei, Sonne
1992 From Time to Time (Kısa Film)
1992 Ayazda Bir Yürek
1991 Dünyanin Tüm Sabahlari
1990 Uranus
1989 Zu schön für Dich
1988 Il y a maldonne
1986 Golden Eighties
1985 Le voyage à Paimpol
1984 Viva la Vie - Es lebe das Leben
1983 Sarah dit... Leila dit...
1979 Série noire
1979 Laisse-moi rêver
1978 Nimm's leicht, Mama
1978 Das Strandhotel
1977 Le vieux pays où Rimbaud est mort
1977 La communion solennelle
1976 Jonas, der im Jahr 2000 25 Jahre alt sein wird
1976 Die Hinrichtung
1975 Le triangle écorché
1975 Il pleut toujours où c'est mouillé
1974 Sen, ben ve digerleri
1974 Le voyage d'Amélie
1974 L'ombre d'une chance
1974 5 Deli Harbe Gidiyor
1973 Kocam hamile
1969 Delphine

Televizyon

2016 La Femme aux cheveux rouges (TV Filmi)
2016 Chefs (Mini Dizi)
2010 Du hast das Leben noch vor dir (TV Filmi)
2008 La mort n'oublie personne (TV Filmi)
2008 Collection Fred Vargas
2007 Le voyageur de la Toussaint (TV Filmi)
2007 Le sang noir (TV Filmi)
2006 Fabien Cosma
2005 Der Preis der Freundschaft (TV Filmi)
2004 L'homme qui venait d'ailleurs (TV Filmi)
2003 Orages (TV Filmi)
2003 Les enfants de Charlotte (TV Filmi)
2001 Vertiges
2001 Jalousie (TV Filmi)
1998 Lehrer auf Abruf
1996 Le R.I.F.
1996 L'histoire du samedi
1996 L'amerloque (TV Filmi)
1996 Julie Lescaut
1994 Rêveuse jeunesse (TV Filmi)
1994 L'été de Zora (TV Filmi)
1993 Police Secrets
1993 Le JAP, juge d'application des peines
1992 Maigret
1991 Les enfants de la plage (TV Filmi)
1991 Le miel amer (TV Filmi)
1990 La bonne âme du Setchouan (TV Filmi)
1989 Pause-café
1985 Julien Fontanes, Untersuchungsrichter
1982 Le village sur la colline (Mini Dizi)
1981 Die Frau im weissen Kittel (TV Filmi)
1980 Ça va? Ça va! (TV Filmi)
1977 La mort amoureuse (TV Filmi)
1977 L'ancre de miséricorde (TV Filmi)
1977 Dossiers: Danger immédiat
1976 Cinéma 16
1975 Une vieille maîtresse (TV Filmi)
1974 Mit Rose und Revolver
1974 Le pain noir (Mini Dizi)
1974 Le colchique et l'étoile (TV Filmi)
1974 La clé des champs (TV Filmi)
1974 L'amour triste (TV Filmi)
1974 Ici, peut-être (TV Filmi)
1973 Malataverne (TV Filmi)
1972 Wolfsziegel (TV Filmi)
1972 Portrait: Pouchkine (TV Filmi)
1972 Les évasions célèbres
1972 Le rendez-vous des Landes (TV Filmi)
1972 La vie et la passion de Dodin-Bouffant (TV Filmi)
1971 Les enquêtes du commissaire Maigret
1970 Nausicaa (TV Filmi)
1968 Die Fälle des Monsieur Cabrol
1968 Le théâtre de la jeunesse

Görev Aldığı Yapımlar

Myriam Boyer Fotoğrafları

Myriam Boyer Haberleri