Myriem Akheddiou

Myriem Akheddiou

Myriem Akheddiou
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.09.1978

Doğum Yeri: Brüksel, Belçika

Belçikalı oyuncu.

Bisikletli Çocuk (2011), İki Gün ve Bir Gece (2014) ve Genç Ahmed (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Le jeune Ahmed
2017 Une part d'ombre
2016 Timgad
2016 Cigarettes et chocolat chaud
2016 Meçhul Kız
2015 Arkadaşım Ördek
2014 Le Petit Déjeuner (Kısa Film)
2014 Kanunun Kuvveti
2014 İki Gün ve Bir Gece
2012 La clinique de l'amour!
2011 Aramızda Bebek Var
2011 Bisikletli Çocuk
2011 Légitime défense
2010 Nuit blanche (Kıs Film)

Televizyon

2019 Unité 42
2015 Le dernier Gaulois (Belgesel Film - Seslendirme)
2014 Un village français

Görev Aldığı Yapımlar

Myriem Akheddiou Fotoğrafları

Myriem Akheddiou Haberleri