Nadia Alexander

Nadia Alexander

Nadia Alexander
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.4.1994

Doğum Yeri: Güney Karolina, ABD

ABD'li aktris.

Oyunculuk yapmaya 6 yaşında Pittsburgh bölgesel tiyatrosunda başladı. 2007 yılında New York'a taşındı ve Fiorello H. LaGuardia Müzik ve Sanat Lisesi Sahne Sanatları Programı'ndan mezun oldu. Macaulay Honors College'den fizik ve psikoloji alanında lisans eğitimi aldı. The Sinner (2017), Seven Seconds (2018) ve 2017 Tribeca Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Performansı ödülünü kazandığı Blame (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Boarding School
2018 The Dark
2017 Blame
2016 Perception (Kısa Film)
2015 On Bin Aziz
2014 Jamie Marks Is Dead
2013 Başvuru: Kabul
2010 On the Road (Kısa Film)
2010 Postales
2010 Dash Cunning (Kısa Film)
2009 On the Couch (Kısa Film)

Televizyon

2018 Instinct
2018 Blue Bloods
2018 Bull
2018 Seven Seconds (Mini Dizi)
2017 The Sinner
2017 Elementary
2016 The Wilding (TV Filmi)
2015 The Following
2015 Fan Girl (TV Filmi)
2015 The Devil You Know (Mini Dizi)
2012 The Mob Doctor
2011 Boardwalk Empire
2010 Delocated
2010 Law & Order
2009 Possible Side Effects (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nadia Alexander Fotoğrafları

Nadia Alexander Haberleri

Portreler