Nadine Labaki

Nadine Labaki

Nadine Labaki
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.2.1972

Doğum Yeri: Beyrut, Lübnan

Lübnanlı oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmen.

Paris'te film ve oyunculuk ile ilgili kurslara katılan Labaki, Orta Doğu kökenli müzik sanatçılarının klip çekimlerinde başarılı çalışmalar yapmıştır. 2016 yılında açılış konuşmacısı olarak katıldığı Beyrut Amerikan Üniversitesi'nin 150. Yıl töreninde fahri mezuniyet diplomasını almıştır.

Oyunculuk ve yönetmenlik yaptığı Kefernahum (2018), Karamel (2007), Peki Şimdi Nereye? (2011) ve Seni Seviyorum Rio (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Capharnaüm
2014 Seni Seviyorum Rio
2011 Peki Şimdi Nereye?
2007 Karamel

Senaryo

2018 Capharnaüm
2014 Seni Seviyorum Rio
2011 Peki Şimdi Nereye?
2007 Karamel

Yapımcı

2011 Peki Şimdi Nereye?

Oyuncu

2018 Capharnaüm
2015 Ya tayr el tayer
2014 La rançon de la gloire
2014 Benim Hatam
2013 Rock the Casbah
2011 Peki Şimdi Nereye?
2010 Il padre e lo straniero
2010 Rsasa taycheh
2007 Karamel
2005 Bosta
2005 Seventh Dog (Kısa Film)
2003 Ramad (Kısa Film)
2003 Non métrage Libanais (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Nadine Labaki Fotoğrafları

Nadine Labaki Haberleri