Nahuel Pérez Biscayart

Nahuel Pérez Biscayart

Nahuel Pérez Biscayart
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.3.1986

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli aktör ve yönetmen.

Glue (2006), Kalp Atışı Dakikada 120 (2017) ve Je suis à toi (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Si tu voyais son coeur
2017 Beats per Minute
2017 See You Up There
2017 Agadah
2016 Stefan Zweig: Farewell to Europe
2016 El futuro perfecto
2015 Becks letzter Sommer
2014 Lulu
2014 Je suis à toi
2014 Todos están muertos
2014 Leveza (Kısa Film)
2013 Grand Central
2013 Left Foot Right Foot
2013 Que je tombe tout le temps? (Kısa Film)
2011 Pude ver un puma (Kısa Film)
2010 Patagonia
2010 Au fond des bois
2010 Antes
2010 Alas
2010 Cerro Bayo
2009 Silencios
2009 Pre-paradise
2009 Epitafios
2008 La sangre brota
2008 La hermana menor
2007 Familia Lugones (Belgesel)
2006 Glue
2006 Cara de queso 'mi primer ghetto'
2006 Todas las veces (Kısa Film)
2005 El Aura
2005 Tatuado
2004 Próxima Salida

Televizyon

2012 Lynch
2011 El puntero (Mini Dizi)
2010 Lo que el tiempo nos dejó (Mini Dizi)
2008 Aquí no hay quien viva
2007 La señal (TV Filmi)
2007 9 mm, crímenes a la medida de la historia (Mini Dizi)
2006 Amas de Casa Desesperadas (Mini Dizi)
2006 Hermanos y detectives
2005 Botines (Mini Dizi)
2005 Conflictos en red (Mini Dizi)
2005 Ambiciones
2005 Mujeres Asesinas (Mini Dizi)
2004 Sangre fría (Mini Dizi)
2003 Disputas (Mini Dizi)
2003 Sol negro (Mini Dizi)

Tiyatro

2007 Les Parents terribles

Görev Aldığı Yapımlar

Nahuel Pérez Biscayart Fotoğrafları

Nahuel Pérez Biscayart İle İlgili Haberler

Portreler