Nalan Kuruçim

Nalan Kuruçim

Nalan Kuruçim
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.10.1971

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk yaşamına 1995 yılında başlayan Kuruçim, Tuhaf Bir Gece ve Çiçek Taksi dizilerinde oynadı. İsmini Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal'ın karısı Nurten rolüyle duyurdu.

Filmografi

2020 Hayaletler
2019 Hilal, Feza and Other Planets
2018 Bizim İçin Şampiyon
2017 Tuzdan Kaide
2047 İşe Yarar Bir Şey
2017 Aydede
2016 Yol Kenarı
2014 Kuzu
2013 Şimdiki Zaman
2013 Daire
2013 Azap Çavuşu (Kısa Film)
2009 Büyük Oyun
2009 Babam Büfe (Video)
2003 Giz

Televizyon

2018 Sen Anlat Karadeniz
2014 Leyla ile Mecnun
2010 Akasya Durağı
2009 Canım Ailem
2006 Ahh İstanbul
2004 Büyük Yalan
2003 Kampüsistan
2002 Yarım Elma
2001 Yeditepe İstanbul
2001 Tatlı Hayat
2001 Baba Ocağı
2001 Aşkım Aşkım
1997 Ruhsar
1996 Kara Melek
1995 Çiçek Taksi
1995 Tuhaf Bir Gece

Görev Aldığı Yapımlar

Nalan Kuruçim Fotoğrafları

Nalan Kuruçim Haberleri

Portreler