Nancy Florence Savard

Nancy Florence Savard

Nancy Florence Savard
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1962

Doğum Yeri: Kanada

Kanadalı yapımcı ve yönetmen.

Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak (2017), The Legend of Sarila (2013) ve Le baiser sous le gui (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak
2013 The Legend of Sarila
2006 Le baiser sous le gui (Kısa Film)

Televizyon

2002 La légende du sapin de Noël (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak
2014 Le Coq de St-Victor
2013 The Legend of Sarila
2006 Le baiser sous le gui (Kısa Film)

Televizyon

2006 W: The Series
2002 La légende du sapin de Noël (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nancy Florence Savard Fotoğrafları

Portreler