Nancy Meyers

Nancy Meyers

Nancy Meyers
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 8.12.1949

Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD










Filmografisi

2000'ler

  • What Women Want, 2000
  • Something's Gotta Give, 2003
  • The Holiday, 2006
  • It's Complicated, 2009
1990'lar
  • Father of the Bride, 1991
  • Once Upon a Crime, 1992
  • I Love Trouble, 1994
  • Father of the Bride Part II, 1995
  • The Parent Trap, 1998
1980'ler
  • Private Benjamin, 1980
  • Irreconcilable Differences, 1984
  • Protocol, 1984
  • Baby Boom, 1987

Görev Aldığı Yapımlar

Nancy Meyers Fotoğrafları

Nancy Meyers Haberleri

Portreler