Nao Ohmori

Nao Ohmori

Nao Ohmori
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 19.2.1972

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon oyuncu.

Koroshiya 1 (2001), Tepedeki Ev (2011) ve Akame shijuya taki shinju misui (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Konomichi
2019 İlk Aşk
2018 Suzuki-ke no uso
2018 The Outsider
2017 Outrage Coda
2017 Vigilante
2016 Yakuza 6 (Video Oyunu – Seslendirme)
2016 Myûjiamu
2016 Himitsu: The Top Secret
2015 S: Saigo no Keikan - Dakkan: Recovery of Our Future
2015 Kuzu to busu to gesu
2015 Kowareta Heart wo Urimono ni
2015 Kiseijuu: Kanketsuhen
2014 Sayonara kabukichô
2014 Onodera no otôto, Onodera no ane
2014 Mahoro ekimae kyôsôkyoku
2014 Kiseijuu
2014 Kamisama no iu tôri
2013 Rikyû ni tazuneyo
2013 Sutegataki hitobito
2013 Sayonara keikoku
2013 R100
2013 Ai to kibô no machi
2012 Potechi
2012 Herutâ sukerutâ
2012 Bakugyaku famîria
2011 Tepedeki Ev (Seslendirme)
2011 Rabitto horâ 3D
2011 Mainichi kâsan
2011 Keibetsu
2011 Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
2011 Tôkyô pureibôi kurabu
2011 Mahoro ekimae Tada benriken
2011 Jîn warutsu
2011 Anfea: The Answer
2010 Short Hope
2010 Suîto ritoru raizu
2010 Gôruden suranbâ
2009 Hottarake no shima - Haruka to maho no kagami (Seslendirme)
2009 USB
2009 Warau keikan
2009 Hagetaka
2009 Fisshu sutôrî
2008 Re: (Kısa Film)
2008 Kimi no tomodachi
2008 Tokyo!
2008 Nishi no majo ga shinda
2008 Kamachoppu
2008 Akileus ve kaplumbağa
2007 Missing (Kısa Film)
2007 Nagai nagai satsujin
2007 Middonaito îguru
2007 Gumi. Chocolate. Pine
2006 Hazine Şehri (Seslendirme)
2006 Wu Qingyuan
2006 Soredemo boku wa yattenai
2006 Sakuran
2006 Otoko wa sore wo gaman dekinai
2006 Nada sô sô
2006 Mushishi
2006 M
2006 Kyacchi bôru-ya
2006 Children
2005 Yawarakai seikatsu
2005 Su-ki-da
2005 Kagiganai
2005 Itsuka nami no kanata ni
2005 Yokubô
2005 Ranpo jigoku
2005 Mayonaka no Yaji-san Kita-san
2005 Gerumaniumu no yoru
2004 Kagen no tsuki
2004 Dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum
2004 Shinkokyû no hitsuyô
2004 Nonki na neesan
2004 Jam Films 2
2003 1-Ichi (Video)
2003 Hyaku iro megane (Kısa Film)
2003 Akame shijuya taki shinju misui
2003 Vibrator
2003 Saru
2003 Iden & Tity
2002 Pakodate-jin
2002 Drive
2002 Perfect Blue: Yume Nara Samete
2002 Out
2002 Kin'yû hametsu Nippon: Tôgenkyô no hito-bito
2002 Demonlover
2002 Bebekler
2001 Quartet
2001 Koroshiya 1
2001 Gaichû
2000 Swing Man
2000 Monday
1999 Tenshi ni misuterareta yoru
1999 Big show! Hawaii ni utaeba
1997 Fukushu the Revenge Kienai Kizuato

Televizyon

2019 Sign
2017 What If 6 Famous Supporting Actors Live in a Sharehouse
2017 BORDER2 Shokuzai (TV Filmi)
2017 Izakaya Fuji (Mini Dizi)
2016 Totto TV (Mini Dizi)
2015 Kounodori (Mini Dizi)
2014 S: Saigo no keikan (Mini Dizi)
2014 Border: Keishichô Sôsa Ikka Satsujinhan Sôsa Dai 4-gakkari (Mini Dizi)
2013 Shoten'in Michiru no mi no ue banashi
2013 Link (Mini Dizi)
2012 Unmei no hito
2012 Oyaji ga kureta himitsu - shimoarai 5 kyôdai no kikyô (TV Filmi)
2011 Boss
2011 Yonimo kimyô na monogatari 21 seiki special (TV Filmi)
2010 Ryômaden
2010 Keizoku 2: SPEC
2008 Purizunâ
2007 Jikô keisatsu (Mini Dizi)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (Mini Dizi)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru
2005 Kuraimâzu hai
2004 Fûfu
2004 Boku to kanojo to kanojo no ikiru michi (Mini Dizi)
2003 Kaidan Shin Mimibukuro (Mini Dizi)
1998 Setsunai: Tokyo Heart Break

Görev Aldığı Yapımlar

  • İlk Aşk, Hatsukoi / First Love, 2019, Oyuncu
  • Tepedeki Ev, From Up On Poppy Hill / Kokuriko-zaka kara, 2011, Seslendirme

Nao Ohmori Fotoğrafları

Nao Ohmori Haberleri

Portreler


Vizyondakiler