Naomi Frenette

Naomi Frenette

Naomi Frenette
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1995

Doğum Yeri: Montreal, Kanada

Kanadalı aktris.

X-Men: Apocalypse (2016), X-Men: Geçmis Günler Gelecek (2014) and Pompeii (2014). Oyunculuk kariyerine 8 yaşında Kanada TV dizisi Jack Carter'da başladı. 10 yaşından itibaren Montreal French acting school'da Danielle Fichaud ve Intentional Dreams school with acting'de Gilles Plouffe'dan oyunculuk eğitimleri aldı. Uzun metraj ilk rolü ise 2010 yılı yapımı L'appât filminde oldu.

Filmografi

2019 Hayvan Mezarlığı
2018 Öldürme Arzusu
2017 A Dog's Purpose
2016 Nitro Rush
2016 Olga (Kısa Film)
2016 X-Men: Apocalypse
2014 L'envers de la médaille (Kısa Film)
2013 Şirinler 2
2011 Dans la neige (Kısa Film)
2010 L'appât

Televizyon

2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (Mini Dizi)
2017 Sur-Vie (Mini Dizi)
2015 This Life
2015 Au secours de Béatrice
2014 Being Human
2011 19-2
2011 Trauma
2007 The Dead Zone

Görev Aldığı Yapımlar

Naomi Frenette Fotoğrafları

Portreler