Nat Faxon

Nat Faxon

Nat Faxon
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.10.1975

Doğum Yeri: Boston, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Nathaniel Nat Faxon'dur. Holderness School ve Hamilton Koleji'nden mezun oldu. Komedi dizileri Ben and Kate (2012–2013), Married (2014–2015): Jim Rash'le birlikte yönettiği Geri Dönüş Yolu (2013), Yokuş Aşağı (2020) filmleri ve En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar ödülü kazandığı Senden Bana Kalan (2011) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Saklambaç (Seslendirme)
2019 Charlie'nin Melekleri
2018 Father of the Year
2018 Parti Kraliçesi
2017 A Happening of Monumental Proportions
2016 Operatör
2014 Kaset İşi
2014 Baş Belası
2013 Geri Dönüş Yolu
2012 The Babymakers
2012 Freeloaders
2011 Kötü Öğretmen
2011 Hayvan Bakıcısı
2010 MA Men 2 (Kısa Video)
2010 MA Men (Kısa Video)
2009 The Slammin' Salmon
2008 Lower Learning
2008 Hamlet 2
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Lobby Lobster
2006 The TV Set
2006 Beerfest
2004 Club Dread
2002 Slackers
2002 Gençlik Hayalleri
2001 The Medicine Show

Televizyon

2020 Delilah (TV Filmi)
2020 Kaptan Düşükdon Efsane Seç-Beğen-Geç (????) (TV Filmi – Seslendirme)
2020 Harvey Street Kids (Mini Dizi – Seslendirme)
2020 Blaze and the Monster Machines (Seslendirme)
2019 The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-Ween (Kısa Film – Seslendirme)
2019 Tacoma FD
2019 Life in Pieces
2019 Euphoria
2019 Catastrophe
2019 Kaptan Düşükdon: Destansı Hikâyeler (Mini Dizi - Seslendirme)
2019 Disenchantment (Seslendirme)
2019 Friends from College
2019 Family Guy (Seslendirme)
2018 Yaz Kampı Adası (Mini Dizi - Seslendirme)
2018 The Kids Are Alright
2018 The Guest Book
2018 Great News
2018 Dallas & Robo (Seslendirme)
2018 Nobodies
2018 SuperMansion (Seslendirme)
2018 Robot Chicken (Seslendirme)
2017 Speechless
2017 Jeff & Some Aliens (Seslendirme)
2017 Dogs in a Park
2016 Mike Tyson Mysteries (Seslendirme)
2016 Black-ish
2016 TripTank (Seslendirme)
2015 The Grinder
2015 Married
2014 Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Mini Dizi - Seslendirme)
2014 Marry Me
2014 Benched
2014 Trophy Wife
2014 American Dad! (Seslendirme)
2013 Spy (TV Filmi)
2013 Sidekick (Seslendirme)
2013 Comedy Bang! Bang!
2013 Ben and Kate
2012 Up All Night
2012 Sketchy
2012 Cops Uncuffed (TV Filmi)
2012 Are You There, Chelsea?
2012 The Cleveland Show (Seslendirme)
2011 Happy Endings
2011 Allen Gregory (Seslendirme)
2010 Party Down
2009 The Burr Effect (TV Filmi)
2009 The Big D (TV Filmi)
2009 Glenn Martin DDS (Seslendirme)
2009 DJ & The Fro (Seslendirme)
2008 Mad Men
2008 Happy Hour
2006 My Name Is Earl
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV Filmi)
2005 Reba
2005 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2005 Joey
2004 Significant Others
2004 Reno 911!
2002 In My Opinion (TV Filmi)
2001 Grosse Pointe
1999 Rude Awakening

Yönetmen

2020 Yokuş Aşağı
2013 Geri Dönüş Yolu

Televizyon

2015 Community
2014 Fatrick (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Safkan
2013 Geri Dönüş Yolu

Televizyon

2015 Married
2014 Fatrick (TV Filmi)
2005 Adopted (TV Filmi)

Senaryo

2020 Yokuş Aşağı
2013 Geri Dönüş Yolu
2011 Senden Bana Kalan

Televizyon

2005 Adopted (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nat Faxon Fotoğrafları

Nat Faxon Haberleri

Portreler


Vizyondakiler