Natalia Reyes

Natalia Reyes

Natalia Reyes
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.2.1987

Doğum Yeri: Bogotá, Kolombiya

Kolombiyalı aktris.

Tam adı Natalia Reyes Gaitán'dır. Cumbia Ninja (2013), Just Moved In (2012), A Mano Limpia (2010), El elefante rojo (2009) ve Isa TKM (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Terminator: Dark Fate
2018 Brakland
2018 Göç Mevsimi
2018 Pickpockets: Maestros del robo
2016 Chess
2015 Queda la Tarde (Kısa Film)
2015 Anthropos
2014 Desterrada (Seslendirme)
2009 El elefante rojo (Kısa Film)

Televizyon

2017 2091
2015 Lady, La Vendedora de Rosas
2015 Cumbia Ninja
2014 Dulce Amor
2013 A Mano Limpia
2009 Pandillas guerra y paz
2009 Bermúdez
2008 Muñoz vale por 2
2008 Isa TKM
2006 Las profesionales, a su servicio
1995 Sabor a limon

Görev Aldığı Yapımlar

Natalia Reyes Fotoğrafları

Natalia Reyes Haberleri

Portreler