Natalie Burn

Natalie Burn

Natalie Burn
Oyuncu

Doğum Yeri: Kiev, Ukrayna

Ukraynalı oyuncu, model, senarist ve film yapımcısı. Asıl adı Natalia Guslistaya'dır.

Rol aldığı The Expendables 3, Awaken ve Mechanic: Resurrection filmleriyle tanınmıştır.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de doğan oyuncu kariyerine model olarak başlamış, daha sonra yazar ve yapımcı olarak devam etmiştir. 7Heaven Productions isimli bir de yapım şirketi vardır.

Filmografi

Yapımcı Olarak

2018 The Second Coming of Christ
2017 Karla
2017 59 Rows of Teeth
2017 Gecenin Gizemi
2016 Kanlı Girdap
2016 Virüs
2016 Into the Devil's Reach (Kısa Film)
2015 A Perfect Vacation (Ayrıca senarist)
2013 Fallen Angel (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2017 Ay Lav Yu Tuu
2017 Karla
2017 Scorpion Girl (TV Dizisi)
2017 The Executioners
2016 Anneler ve Kızları
2016 Into the Devil's Reach (Kısa Film)
2016 Kanlı Girdap
2016 Suç/lu
2016 Suikast
2016 The Boys at the Bar
2016 Virüs
2016 Beyond the Game
2015 A Perfect Vacation
2014 Cehennem Melekleri 3
2014 Chelovek-primanka (TV Dizisi)
2014 Nymph - Mysteriös. Verführerisch. Tödlich.
2013 Fallen Angel (Kısa Film)
2013 Petrovich (TV Dizisi)
2012 Brigada: Naslednik
2011 BloodRayne: The Third Reich
2011 Blubberella
2011 Schwerter des Königs - Zwei Welten
2011 Trail of Blood
2010 Cage Free
2010 Speed-Dating
2009 Taxi Dance
2009 The Fear Chamber
2009 Rules
2008 ¡A que no puedes! (TV Dizisi)
2008 Gunheavy
2008 Lost Warrior: Left Behind (Video Filmi)
2007 Richard III
2006 Coffee Date

Görev Aldığı Yapımlar

Natalie Burn Fotoğrafları

Natalie Burn Haberleri