Natalie Erika James

Natalie Erika James

Natalie Erika James
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

Japon asıllı Avustralyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ailesi Japon ve Avustralya kökenine sahip olsa da kendisi ABD doğumludur. Genellikle kısa filmler üzerine çalışmalar yapmıştır. Kısa filmler Creswick (2017), Drum Wave (2018), Upgrade (2018) ve ilk uzun metraj çalışması olan Relic (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Relic
2018 Drum Wave (Kısa Film)
2017 Creswick (Kısa Film)
2013 Burrow (Kısa Film)
2011 Tritch (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Creswick (Kısa Film)
2015 Ri guang zhi xia

Senaryo

2020 Relic
2018 Drum Wave (Kısa Film)
2017 Creswick (Kısa Film)
2013 Burrow (Kısa Film)
2011 Tritch (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Azap, Relic, 2020, Yönetmen, Senarist

Natalie Erika James Fotoğrafları

Portreler