Natalino Balasso

Natalino Balasso

Natalino Balasso
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.12.1960

Doğum Yeri: Veneto, İtalya

İtalyan aktör.

Lakabı Anatolj Balasz'dır. Il segreto dell'acqua (2011), Non pensarci (2007) ve Mutlu Lazzaro (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mutlu Lazzaro
2015 Zoo School
2013 La sedia della felicità
2010 La passione
2009 Generazione mille euro
2008 Fuga dal call center
2007 La giusta distanza
2007 Non pensarci
2004 Non è domenica (Kısa Film)

Televizyon

2015 1992
2011 Il segreto dell'acqua
2009 Non pensarci, la serie
2005 Padri e figli (Mini Dizi)
2002 Ma il portiere non c'è mai? (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Natalino Balasso Fotoğrafları

Natalino Balasso Haberleri

Portreler