Natalya Buzko

Natalya Buzko

Natalya Buzko
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.11.1963

Doğum Yeri: Sivastopol, Ukrayna

Ukraynalı aktris.

Tam adı Natalya Evgenevna Buzko'dur. Vtorostepennye lyudi (2001), Diskzhokey (1988) ve Plyazh (2014) filmleriyle tanınmıştır. Aleksandr Postolenko ile evlidir ve iki çocuk annesidir.

Filmografi

2018 Donbass
2017 Police Diary (Kısa Film)
2017 Odesskiy podkidysh
2017 Lew (Kısa Film)
2016 Claustrophobia
2015 Chuzhie blizkie (Kısa Film)
2012 Vechnoe vozvrashchenie
2011 Shabbat (Kısa Film - Seslendirme)
2009 Melodiya dlya sharmanki
2008 Ulybka Boga, ili Chisto odesskaya istoriya
2007 Kukla (Kısa Film)
2007 U reki
2007 Dva v odnom
2004 Nastroyshchik
2004 Zwölf Stühle
2002 Chekhovskie motivy
2001 Vtorostepennye lyudi
1997 Tri istorii
1995 Bez osheynika
1994 Ya lyublyu
1991 7 dney s russkoy krasavitsey
1990 Astenicheskiy sindrom
1988 Diskzhokey

Televizyon

2015 Anka s Moldavanki
2014 Svet i ten mayaka
2014 Plyazh
2012 Angely voyny (Mini Dizi)
2009 Zhenit Kazanovu
2006 Ivan Podushkin. Dzhentlmen syska (Mini Dizi)
2003 Druzhnaya semeyka
1991 Maski Show
1981 Beregite zhenshchin! (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Natalya Buzko Fotoğrafları

Portreler