Natascha McElhone

Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.12.1969

Doğum Yeri: Surrey, İngiltere

İngiliz aktris. 

14 Aralık 1969 yılında İngiltere'de Surrey kentinde dünyaya gelmiştir. Truman Show ve Californication dizisiyle yıldızı parlamış oyuncudur. Sanatçının 4 tane Award Ödülü vardır.


Filmografi
1996: Mein Mann Picasso (Surviving Picasso)
1997: Vertrauter Feind (The Devil’s Own)
1997: Mrs. Dalloway
1998: Anwältinnen küsst man nicht (What Rats Won’t Do)
1998: Ronin
1998: Die Truman Show (The Truman Show)
2000: Verlorene Liebesmüh’ (Love’s Labour’s Lost)
2000: Bei Berührung Tod (Contaminated Man)
2002: Killing Me Softly
2002: Laurel Canyon
2002: City of Ghosts
2002: Solaris
2002: FearDotCom
2003: The Other Boleyn Girl (Fernsehfilm)
2004: Der Duft von Lavendel (Ladies in Lavender)
2005: Guy X – Niemand denkt an Grönland (Guy X)
2005: Revelations – Die Offenbarung (Revelations)
2006: Big Nothing
2007: The Company – Im Auftrag der CIA (The Company)
seit 2007: Californication (Fernsehserie)
2008: Das Geheimnis der Mondprinzessin (The Secret of Moonacre)
2010: Der Kuss des Sandmanns (Sleepyhead, Fernsehfilm)

Görev Aldığı Yapımlar

Natascha McElhone Fotoğrafları

Portreler