Natasha Liu Bordizzo

Natasha Liu Bordizzo

Natasha Liu Bordizzo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.8.1994

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Çin-İtalyan asıllı Avustralyalı oyuncu.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016), Tang ren jie tan an 2 (2018) ve Hotel Mumbai (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Voyeurs
2020 Wish Dragon (Seslendirme)
2018 Armour (Kısa Film)
2019 Guns Akimbo
2019 The Naked Wanderer
2018 Hotel Mumbai
2018 Tang ren jie tan an 2
2017 Muhteşem Showman
2017 Gong shou dao (Kısa Film)
2016 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Televizyon

2020 Most Dangerous Game (Mini Dizi)
2020 The Society

Görev Aldığı Yapımlar

Natasha Liu Bordizzo Fotoğrafları

Natasha Liu Bordizzo Haberleri

Portreler