Natassia Malthe

Natassia Malthe

Natassia Malthe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.1.1974

Doğum Yeri: Oslo, Norveç

Norveçli aktris, yapımcı ve model.

Tam adı Linn Natassia Malthe'dir. Annesi Kota Kinabalu Malezyalıdır. Elektra (2005), Ölü ya da diri (2006) ve Kaos (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Alpha
2017 Battle of the Drones
2015 4Got10
2013 Vikingdom
2013 Bailout: The Age of Greed
2012 Avarice
2012 İyi Olan Kazansın
2012 Dragon's Rage (Video Filmi)
2011 Regina Vampirilor 2
2011 In the Name of the King: Two Worlds
2010 Percy Jackson & Olimposlular - Simsek hirsizi
2009 Slave
2008 The Other Side of the Tracks
2008 Alone in the Dark II (Video Filmi)
2007 Sex and Death 101
2007 Regina vampirilor 2 (Video Filmi)
2006 Skinwalkers
2006 Ölü ya da Diri
2005 Kaos
2005 Awake
2005 Wish You Were Here
2005 La belle dame sans merci (Short)
2005 Elektra
2005 Devil's Highway
2005 Bound by Lies (Video Filmi)
2004 Maxim Uncovered! Vol. 2 (Video Filmi)
2004 Chicks with Sticks
2003 Tipic Masculin
2002 Stark Raving Mad
2002 Korku Bayramı 2
2002 K-9: P.I. (Video Filmi)
2002 Elim Belim Bağlı
2000 Ben, Kendim ve Sevgilim
1999 Kara Göl
1998 Comportament Deviant

Televizyon

2014 Klinik unter Planen (TV Filmi)
2010 Fringe
2009 The Assistants
2009 Knights of Bloodsteel (Mini Dizi)
2007 Cazut din cer (Mini Dizi)
2006 Dead & Deader (TV Filmi)
2005 Confessions of a Sociopathic Social Climber (TV Filmi)
2005 Bloodsuckers (TV Filmi)
2004 Împotriva destinului
2004 Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss (TV Filmi)
2004 Andromeda
2002 The Chris Isaak Show
2001 Trapped (TV Filmi)
2001 The Wedding Dress (TV Filmi)
2001 Los Luchadores
2001 7 zile
2000 Îngerul întunecat
1998 First Wave
1997 Millennium
1996 Viper

Görev Aldığı Yapımlar

Natassia Malthe Fotoğrafları

Natassia Malthe Haberleri