Nathalie Boltt

Nathalie Boltt

Nathalie Boltt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.6.1973

Doğum Yeri: Güney Afrika

Güney Afrikalı oyuncu.

2001-2004 yılları arasında SABC 3 operasında Joey Ortlepp rolüyle tanınmıştır. Rhodes Üniversitesi mezunu ve halen Wellington, Yeni Zelanda'da yaşamaktadır.

Filmografi

2017 Yarını Yok
2015 Food for Thought (Kısa Film)
2014 Route 30 Three!
2014 The Cure
2013 The Silk (Kısa Film)
2010 Nights in the Gardens of Spain
2009 Yasak Bölge 9
2008 Kıyamet Günü
2007 Flood
2007 Route 30

Televizyon

2019 Prince Adventures
2017 Riverdale
2016 800 Words
2016 Bombshell (TV Filmi)
2014 Step Dave
2015 When We Go to War (Mini Dizi)
2013 War News
2012 Siege (TV Filmi)
2010 The Wotwots
2010 Bloodlines
2009 The Cult
2008 Inspector George Gently
2008 Ella Blue (Mini Dizi)
2006 Coup! (TV Filmi)
2005 Bermuda Seytan Üçgeni (Mini Dizi)
2005 Aventurile lui Poseidon (TV Filmi)
2004 Der weisse Afrikaner (TV Filmi)
2003 Red Water (TV Filmi)
1998 Isidingo

Görev Aldığı Yapımlar

Nathalie Boltt Fotoğrafları

Nathalie Boltt Haberleri