Nathalie Poza

Nathalie Poza

Nathalie Poza
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.3.1972

Doğum Yeri: Madrid, İspanya

İspanyol müzisyen ve oyuncu.

Tam adı Nathalie Poza Maupain'dir. Julieta (2016), No sé decir adiós (2017) ve The Titan (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 La boda de Rosa
2020 Invisibles
2019 Mientras dure la guerra
2018 The Titan
2018 70 Binladens
2017 No sé decir adiós
2017 Australia (Kısa Film)
2016 Julieta
2015 Truman
2013 Todas las mujeres
2011 Lo mejor de Eva
2011 Die Farbe des Ozeans
2009 Un buen hombre
2007 Salir pitando
2007 Días de cine
2005 Malas temporadas
2003 Ütopya
2003 La flaqueza del bolchevique
2003 Días de fútbol
2002 Yatağın Diğer Yanı
1999 Ruth está bien (Kısa Film)
1998 No sé, no sé (Kısa Film)
1997 Abierto (El eco del tiempo) (Kısa Film)

Televizyon

2020 La Unidad
2020 Caronte
2018 La catedral del mar
2018 Traición
2016 Web Therapy
2015 Carlos, Rey Emperador
2012 Imperium
2012 Hispania, la leyenda
2010 Todas las mujeres
2010 La princesa de Éboli (Mini Dizi)
2008 Lex
2005 Motivos personales
2005 Maneras de sobrevivir
2004 Hospital Central
2003 Un lugar en el mundo
2002 Entre cien fuegos (TV Filmi)
2000 Policías, en el corazón de la calle
2000 7 vidas
1999 Periodistas
1999 El comisario
1998 Señor Alcalde
1998 Hermanas
1997 Más que amigos
1997 Don Juan (Mini Dizi)
1996 Éste es mi barrio
1995 Médico de familia

Görev Aldığı Yapımlar

Nathalie Poza Fotoğrafları

Portreler