Nazlı Bulum

Nazlı Bulum

Nazlı Bulum
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.7.1992

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2012 yılında Çıplka Gerçek dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Mavi Dalga dizisinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Kaygı
2017 Kar
2016 Kot Farkı (Kısa Film - Ayrıca Senarist)
2014 Gri Bölge
2013 Mavi Dalga

Televizyon

2014 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2012 Çıplak Gerçek

Görev Aldığı Yapımlar

Nazlı Bulum Fotoğrafları

Nazlı Bulum Haberleri

Portreler