Nazlı Tosunoğlu

Nazlı Tosunoğlu

Nazlı Tosunoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.5.1964

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Sanat yaşamına amatör tiyatro topluluklarında oynadığı küçük rollerle başlayan Nazlı Tosunoğlu, Tiyatrokare ve BKM gibi organizasyonlarda çalışarak çeşitli oyunlarda roller aldı. 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçen sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde oynadı. İkinci Bahar dizisindeki rolüyle yaptığı çıkışı Yabancı Damat dizisinde sürdüren sanatçı halen Arka Sokaklar dizisinde rol almaya devam etmektedir.

Filmografi

2019 Aslı Gibidir
2018 Bebek Geliyorum Demez
2018 Sorma Neden?
2018 Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn
2014 İçimdeki Ses
2013 Sağ Salim 2 Sil Baştan
2009 Ay Lav Yu
2001 Hiçbiryerde
1999 Duruşma

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2015 Aşk Yeniden
2015 Kardeş Payı
2012 İşler Güçler
2010 Çakıl Taşları
2010 Sen Harikasın
2008 Talih Kuşu
2007 Tatlı Bela Fadime
2005 Aşk Oyunu
2004 Zor Adam (TV Filmi)
2004 Yabancı Damat
2003 Hadi Uç Bakalım
2002 İki Oda Bir Sinan
2002 Kısa Devre
2002 Derya & Deniz
2001 Koltuk Sevdası
1999 5 Maymun Çetesi
1998 İkinci Bahar
1998 Dış Kapının Mandalları
1997 Komşu Komşu
1995 Oğlum Adam Olacak

Görev Aldığı Yapımlar

Nazlı Tosunoğlu Fotoğrafları

Nazlı Tosunoğlu Haberleri