Neal McDonough

Neal McDonough

Neal McDonough
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.2.1966

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li aktör ve dublaj sanatçısı.

Aslen İrlanda kökenlidir. Annesi Catherine ve babası Frank McDonough motel işletmecisidir. Lise öğrenimini Barnstable High School'da lisans eğitimini ise Syracuse University'de tamamlamıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Art'ta oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Uzay Yolu: İlk Temas (1996), Azınlık Raporu (2002), Zaman Ötesi (2003), Yolun Sonu (2004), Koruyucu (2006), Atalarımızın Bayrakları (2006) gibi filmler ve Kardeşler Takımı (2001), Boomtown (2002), Umutsuz Ev Kadınları (2004), Medical Investigation (2004), Tin Man (2007), Justified (2010) gibi TV yapımlarında rol aldı. 2003 yılında Ruve McDonough'la evlenmiştir ve beş çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 Sonic the Hedgehog
2019 The Buddy Games
2018 Gururlu Mary
2018 Game Over, Man!
2017 1922
2016 Greater
2015 The Unspoken
2015 Paul Blart: Mall Cop 2
2014 Kötülük Diyarı
2014 Falcon Rising
2014 Batman: Arkham'a Saldırı (Video - Seslendirme)
2013 RED 2
2013 Marvel Tek Sayı: Ajan Carter (Kısa Video)
2013 Kahramanlar Takimi (Video)
2013 Denizci 3: Gizli Tehlike (Video)
2012 The Philly Kid
2012 Muppets vs. Goldman Sachs (Short)
2011 Ticking Clock (Video)
2011 Little Birds
2011 İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2010 Superman/Shazam!: The Return of Black Adam (Kısa Video - Seslendirme)
2010 Green Arrow (Kısa Video - Seslendirme)
2010 DC Showcase Original Shorts Collection (Video - Seslendirme)
2009 Sokak Dövüşçüsü - Chun-Li efsanesi
2008 Hain
2008 Forever Strong
2007 Otostopçu
2007 Machine
2007 Katilimi Tanıyorum
2007 Brothers Three: An American Gothic
2007 88 Dakika
2006 Koruyucu
2006 The Last Time
2006 Atalarımızın Bayrakları
2005 Silent Men
2005 Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (Kısa Belgesel - Seslendirme)
2004 Yolun Sonu
2003 Zaman Ötesi
2003 You're Killing Me...
2003 They Call Him Sasquatch
2002 Azınlıkk Raporu
1999 Yırtıcı
1999 A Perfect Little Man
1998 Telling You
1998 Circles
1997 Fire Down Below
1996 Uzay Yolu: İlk Temas
1996 One Tough Bastard
1995 Üç Dilek
1994 Angels in the Outfield
1990 Karanlık adam

Televizyon

2020 Project Blue Book
2019 Yellowstone
2019 Suits
2018 Van Helsing
2018 Geleceğin Efsaneleri
2017 Survivor's Remorse
2017 Rogue
2016 Arrow
2015 The Flash
2015 Public Morals
2015 Agent Carter
2015 To Appomattox (Mini Dizi)
2014 Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 Mob City
2013 Kanıt Peşinde
2012 Perception
2012 Justified
2012 CSI: NY
2011 Law & Order: Criminal Intent
2010 Terriers
2009 Umutsuz Ev Kadınları
2007 Traveler
2007 Tin Man (Mini Dizi)
2005 Third Watch
2005 Medical Investigation
2003 Boomtown
2002 Gizli Dosyalar
2001 UC: Undercover
2001 Kardeşler Takımı (Mini Dizi)
2000 Martial Law
1999 The Wonderful World of Disney
1999 Profiler
1999 Just Shoot Me!
1999 Balloon Farm (TV Filmi)
1998 Diagnosis Murder
1998 Grace & Glorie (TV Filmi)
1997 Murder Live! (TV Filmi)
1997 Invasion (Mini Dizi)
1997 The Incredible Hulk (Seslendirme)
1996 NYPD Blue
1996 Murphy Brown
1996 Murder One
1996 Moloney
1995 VR.5
1995 The Client
1995 JAG
1995 Cybill
1995 White Dwarf (TV Filmi)
1995 Blue River (TV Filmi)
1995 Iron Man (Seslendirme)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (Seslendirme)
1994 Aaahh!!! Real Monsters (Seslendirme)
1993 Jack's Place
1993 Jack Reed: Badge of Honor (TV Filmi)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV Filmi)
1993 The Legend of Prince Valiant (Seslendirme)
1992 The Burden of Proof (TV Filmi)
1992 Cruel Doubt (Mini Dizi)
1991 Quantum Leap
1991 China Beach
1991 Babe Ruth (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Skylanders: SuperChargers
2015 Call of Duty: Black Ops III
2013 Injustice: Gods Among Us
2011 Captain America: Super Soldier
2009 Rogue Warrior
2005 The Incredible Hulk: Ultimate Destruction

Görev Aldığı Yapımlar

Neal McDonough Fotoğrafları

Neal McDonough Haberleri