Nebil Sayın

Nebil Sayın

Nebil Sayın
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.04.1971

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden mezunudur. İçerde dizisindeki 'Coşkun' ve Çukur dizisindeki Muhittin rolleriyle bilinmektedir. 

Filmografi

2020 Kovala
2019 Dert Bende
2018 Ailecek Şaşkınız
2017 Rüzgar
2016 Koca Dünya
2015 Ve Panayır Köyden Gider
2013 Yolculuk (Kısa Film)
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2010 Günah Keçisi
2010 Teslimiyet
2010 D
2008 Hayat Var

Televizyon

2021 Bir Zamanlar Kıbrıs
2020 Ramo
2020 Yeni Hayat
2019 Payitaht Abdülhamit
2018 Çukur
2018 Çukurdakiler (Mini Dizi)
2017 İçerde
2016 Boşu Bir Yerde (TV Filmi)
2014 Yedikule Hayat Yokuşu
2014 Aşk, Ekmek ve Hayaller
2013 İntikam
2012 Suskunlar
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Karakol
2001 Savunma

Görev Aldığı Yapımlar

Nebil Sayın Fotoğrafları

Nebil Sayın Haberleri