Nebil Sayın

Nebil Sayın

Nebil Sayın
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.4.1971

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden mezunudur. İçerde dizisindeki 'Coşkun' ve Çukur dizisindeki Muhittin rollleriyle bilinmektedir. 

Filmografi

2018 Rüzgar
2018 Ailecek Şaşkınız
2015 Ve Panayır Köyden Gider
2014 Yolculuk
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2010 Günah Keçisi
2010 D
2008 Hayat Var

Televizyon

2017 Çukur
2016 İçerde
2016 Boşu Bir Yerde (TV Filmi)
2014 Yedikule Hayat Yokuşu
2014 Aşk, Ekmek ve Hayaller
2001 Savunma

Görev Aldığı Yapımlar

Nebil Sayın Fotoğrafları

Nebil Sayın Haberleri

Portreler