Ned Dennehy

Ned Dennehy

Ned Dennehy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.12.1965

Doğum Yeri: İrlanda

İrlandalı oyuncu.

Blitz (2011), The Woman in Black 2: Angel of Death (2014) ve Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Undergods
2019 Süperler
2019 Guns Akimbo
2019 Finky
2019 Calm with Horses
2018 Citizen Lane (Belgesel)
2018 Mandy
2017 2036: Nexus Dawn (Kısa Film)
2017 The Box (Kısa Film)
2016 Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi
2015 44. Çocuk
2014 Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Scintilla
2014 Oda
2014 Downhill
2014 Serena
2013 The Girl with the Mechanical Maiden (Kısa Film)
2012 Korku Kapanı
2012 Grabbers
2012 Earthbound
2011 Tyrannosaur
2011 Kartal
2011 Jane Eyre
2011 Death of a Superhero
2011 Blitz
2011 Anonim
2010 Robin Hood
2010 Mount Analogue Revisited
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
2009 The Chronoscope (Kısa Film)
2009 Sherlock Holmes
2009 Perrier's Bounty
2009 Neighbourhood Watch (Kısa Film)
2008 The Escapist
2008 Dorothy Mills
2006 The Tiger's Tail
2006 The Front Line
2005 Virtues of a Sinner (Kısa Film)
2005 The Unusual Inventions of Henry Cavendish (Kısa Film)
2004 Wilbur & Anto (Kısa Film)
2004 The Wonderful Story of Kelvin Kind (Kısa Film)
2004 Kral Arthur
2004 Ceset
2003 Veronica Guerin
2003 The Water Fight (Kısa Film)
2003 Mystics
2002 The Puppet (Kısa Film)
2002 Maelstrom (Kısa Film)
2002 Ateş Krallığı
2002 Chaos
2001 The Braineater (Kısa Film)
2000 The Miser (Kısa Film)
1999 The Message (Kısa Film)
1999 Dillusc (Kısa Film)
1998 Kod Adı General
1997 The MatchMaker
1996 Quickfix (Kısa Film)

Televizyon

2020 Outlander
2019 The Young Offenders
2019 Good Omens (Mini Dizi)
2019 Dublin Murders
2019 Peaky Blinders
2018 Nightflyers
2017 Versailles
2017 Broken
2017 Glitch
2017 An Klondike
2016 Dickensian
2015 Clean Break
2015 Banished (Mini Dizi)
2015 Da Vinci's Demons
2014 Crossing Lines
2014 Amber (Mini Dizi)
2013 Luther
2013 Damo and Ivor
2012 Titanic: Blood and Steel (Mini Dizi)
2012 Parade's End (Mini Dizi)
2012 Loving Miss Hatto (TV Filmi)
2012 Blackout (Mini Dizi)
2011 Roadkill (TV Filmi)
2011 Exile (Mini Dizi)
2010 Zombie Bashers
2009 Val Falvey TD
2009 Rásaí na Gaillimhe
2007 The Tudors
2007 Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars (TV Filmi)
2007 Comedy Showcase
2006 Stew
2005 The Fairytaler (Seslendirme)
2004 The Clinic
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV Filmi)
2001 Custer's Last Stand Up
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV Filmi)
1999 DDU
1999 Mystic Knights of Tir Na Nog
1998 The Ambassador
1998 Ballykissangel
1997 The Wonderful World of Disney

Görev Aldığı Yapımlar

Ned Dennehy Fotoğrafları