Neil Burger

Neil Burger

Neil Burger
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1963

Doğum Yeri: Connecticut, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Uyumsuz (2014), Limit Yok (2011), Sihirbaz (2006) ve Interview with the Assassin (2002) filmleriyle tanınmıştır. 1997 yılından beri Diana Kellogg'la evlidir.

Filmografi

Yönetmen

2020 Voyagers
2017 Olacak İş Değil
2014 Uyumsuz
2011 Limit Yok
2008 The Lucky Ones
2006 Sihirbaz
2002 Interview with the Assassin

Televizyon

2016 The Jury (TV Filmi)
2016 Billions
2012 The Asset (TV Filmi)
1991 Books: Feed Your Head (Mini Dizi)

Yapımcı

2020 Voyagers
2016 Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1
2015 Kuralsız
2008 The Lucky Ones

Televizyon

2016 Limit Yok
2016 Billions
1987 Our World

Senaryo

2021 Bride of Frankenstein
2020 Voyagers
2008 The Lucky Ones
2006 Sihirbaz
2002 Interview with the Assassin

Görev Aldığı Yapımlar

Neil Burger Fotoğrafları

Neil Burger Haberleri