Neil Marshall

Neil Marshall

Neil Marshall
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.5.1970

Doğum Yeri: Newcastle upon Tyne, İngiltere

İngiliz yapımcı ve yönetmen.

Dog Soldiers (2002), Cehenneme Bir Adım (2005) ve Kıyamet Günü (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Skull Island: Blood of the Kong
2019 The Reckoning
2019 Hellboy
2015 Tales of Halloween
2010 Son Savaşçı
2008 Kıyamet Günü
2005 Cehenneme Bir Adım
2002 Dog Soldiers
1999 Combat (Kısa Film)
1992 Brain Death (Kısa Film)

Televizyon

2018 Lost in Space
2016 Westworld
2016 Timeless
2015 Hannibal
2014 Constantine
2014 Taht Oyunları
2014 Black Sails
2016 Poor Richard's Almanack (TV Filmi)
Yapımcı
2019 The Reckoning
2016 Dark Signal
2013 Soulmate
2011 The Halloween Kid (Kısa Film)
2011 Hooked (Kısa Film)
2011 The Last Post (Kısa Film)
2009 Cehenneme 2 Adım
1992 Brain Death (Kısa Film)

Televizyon

2018 Lost in Space
2016 Timeless
2016 Poor Richard's Almanack (TV Filmi)

Senaryo

2019 The Reckoning
2015 Tales of Halloween
2010 Son Savaşçı
2009 Cehenneme 2 Adım
2008 Kıyamet Günü
2005 Cehenneme Bir Adım
2002 Dog Soldiers
1999 Combat (Kısa Film)
1998 Killing Time
1992 Brain Death (Kısa Film)

Televizyon

2011 Dog Soldiers: Legacy

Oyuncu

2010 Son Savaşçı

Televizyon

2014 Taht Oyunları

Görev Aldığı Yapımlar

Neil Marshall Fotoğrafları

Neil Marshall Haberleri