Nelly Karim

Nelly Karim

Nelly Karim
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.12.1974

Doğum Yeri: İskenderiye, Mısır

Mısırlı manken, balerin ve oyuncu.

Annesi Rus, babası ise Mısırlıdır.

Filmografi

2016 Clash
2014 The Blue Elephant
2010 Alzheimer's
2010 El-Cairo 678
2009 One-Zero
2008 Have We Met Before?
2007 Rash Boy Dreams
2006 Open Your Eye
2006 To End of the World
2005 War of Italy
2004 Alexandria... New York
2004 Your Love's Fire
2004 Ghabi mino fih
2004 My Soul Mate
2002 Runaway Mummy
2001 Youth on Air

Televizyon

2014 Women's Prison
2014 Saraya Abdeen
2001 Hadith Alsabah wa Almassaa
2000 Face of the Moon

Görev Aldığı Yapımlar

Nelly Karim Fotoğrafları

Nelly Karim Haberleri

Portreler