Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.5.1963

Doğum Yeri: Ankara

Türk sinema ve dizi oyuncusudur.
 
Televizyon programlarında sunuculuk yapmaktadır.

Babası profesör doktordur, eğitimli bir ailenin kızıdır. Eğitimine ara vererek mankenliğe başlamış ve mankenliğe devam ederken sinema ve TV tekliflerini değerlendirip oyuncu, sunucu ve senaryo yazarı olarak hayatına yön vermiştir.Aktör ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile 1989 yılında evlenmiş ve bu evlilikten Yasmin adında bir kız çocuğu olmuştur. Halen, sunucu ve oyuncu olarak televizyon programlarında yer almaktadır.

Filmografisi:
Senaryo Yazarı: 
Sardunya Sokağı - TV Dizisi (2007)
Evimin Erkeği - TV Dizisi (2007)
Oyuncu:
Papatyam - TV Dizisi (Semiha, 2009)
Yeniden Başlasın (Sunucu, 2008)
Acemi Cadı - TV Dizisi (Melda, 2006)
Çapkın - TV Dizisi (Kevser, 2005)
Tam Pansiyon - TV Dizisi (Sermin, 2004)
Muhteris Ruhlar (Rüstem'in Kuzeni, 2002)
Eyvah Kızım Büyüdü - TV Dizisi (Berna, 2000)
Sevmek ve Ölmek Zamanı (Aysun, 1989)
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Nüzhet, 1985)

Görev Aldığı Yapımlar

Nergis Kumbasar Fotoğrafları

Nergis Kumbasar İle İlgili Haberler

Portreler