Neslihan Acar

Neslihan Acar

Neslihan Acar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.2.1969

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Babası kuaför, annesi ev hanımıdır. Ortaokuldan mezun olduktan sonra eğitmine devam etmemiştir. Henüz 4 yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol almaya başlamış, 14 yaşındayken Beyaz Ölüm filmiyle profesyonel oyunculuk yapmaya başlamıştır. Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) üyesidir. Kendisi gibi oyuncu Levent İnanır ile evlidir.

Filmografi

2019 Kapan
2017 Kayseri Aslanı: Çin İşi
2016 Trendeki Yolcu
2015 Masal
2015 5 Dakkada Değişir Bütün İşler
2013 Mavi Dalga
2001 Dava / Doz
1998 Hain Geceler
1993 Öldüren Miras
1993 Kış Düşleri
1989 İki Günlük Hürriyet
1988 Yasak İlişki
1988 Küçük Fahişe
1988 Kumar (Video)
1988 Herşey Güzeldi
1988 Canım Oğlum
1988 Bebek Yüzlü
1988 Babam Ve Ben
1987 Sızı
1987 Ne Fayda
1987 Kızımın Kanı
1987 Düş Yakamdan Osman
1987 Benim İçin Ağlama
1987 Benim Olsaydın
1987 Allah Allah
1986 Sultanoğlu
1986 Sevgi Çıkmazı
1986 Elmayı Kim Isırdı
1986 Dayak Cennetten Çıkma (Video)
1986 Biraz Neşe Biraz Keder
1986 Bekçi
1986 Aşkın Kanunu Yoktur
1986 Acı Lokma
1985 Sevmek
1985 Mavi Mavi
1983 Beyaz Ölüm

Televizyon

2016 Girdap
2015 O Hayat Benim
2010 Hanımeli Sokağı
2008 Sürgün Hayatlar
2006 Hayat Bilgisi
2005 Davetsiz Misafir
2004 Dudaktan Kalbe (TV Filmi)
2004 Fırtına Hayatlar
2003 Umutların Ötesi
1997 Acı Günler
1996 Çıkmaz Yol (TV Filmi)
1993 Tetikçi Kemal
1993 Bizim Mahalle
1992 Mahallenin Muhtarları
1988 Kıbrıs’ta Vuruşanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Neslihan Acar Fotoğrafları

Neslihan Acar Haberleri