Nia DaCosta

Nia DaCosta

Nia DaCosta
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 8.11.1989

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li senarist ve yönetmen.

Küçük Orman (2018), Şeker Adamın Laneti (2020) ve Top Boy (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Şeker Adamın Laneti
2018 Küçük Orman
2013 Night and Day (Kısa Film)

Yapımcı

2013 Night and Day (Kısa Film)

Senaryo

2020 Şeker Adamın Laneti
2018 Küçük Orman
2014 Celeste (Kısa Film)
2013 Night and Day (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Nia DaCosta Fotoğrafları

Nia DaCosta Haberleri