Niamh Algar

Niamh Algar

Niamh Algar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.06.1992

Doğum Yeri: Mullingar, İrlanda

İrlandalı oyuncu.

Raised by Wolves (2020), The Virtues (2019), Pure (2019) ve MotherFatherSon (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Mooring
2021 Sansür
2021 Para Kamyonu
2019 The Last Right
2019 Calm with Horses
2017 The Drummer and the Keeper
2017 Seedling (Kısa Film)
2017 Gone (Kısa Film)
2016 Without Name
2016 Pebbles (Kısa Film)
2015 January Hymn (Kısa Film)
2015 Strangers in the Night (Kısa Film)
2014 Trampoline
2014 The Light of Day
2014 The Coronas: All the Others (Kısa Video)
2014 Stoop (Kısa Film)
2014 Karanlıktan Gelen
2013 The Square of the Cube (Kısa Film)

Televizyon

2022 Deceit
2021 Deceit (Mini Dizi)
2020 Raised by Wolves
2019 The Virtues (Mini Dizi)
2019 Pure
2019 MotherFatherSon (Mini Dizi)
2018 The Bisexual
2015 Vikingler
2014 The Savage Eye: An Irish Guide to Failure (TV Filmi)
2014 The Savage Eye
2011 Reabhloid

Görev Aldığı Yapımlar

Niamh Algar Fotoğrafları

Niamh Algar Haberleri