Nicholas Hamilton

Nicholas Hamilton

Nicholas Hamilton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.5.2000

Doğum Yeri: Lismore, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Tam adı Nicholas William Hamilton'dır. O (2017), Kaptan Fantastik (2016), Endless (2020) ve Danger Close: The Battle of Long Tan (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Endless
2019 O Bölüm 2
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2017 O
2017 Kara Kule
2016 Kaptan Fantastik
2015 Gifted (Kısa Film)
2015 Fırtınanın Ortasında
2014 Letter to Annabelle (Kısa Film)
2014 Long Shadows (Kısa Film)
2013 Jackrabbit (Kısa Film)
2013 The Streak (Kısa Film)
2013 Time (Kısa Film)

Televizyon

2016 Wanted
2013 Mako Mermaids

Görev Aldığı Yapımlar

Nicholas Hamilton Fotoğrafları

Nicholas Hamilton Haberleri