Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.12.1989

Doğum Yeri: Berkshire, İngiltere

İngiliz aktör ve model.

Tam adı Nicholas Caradoc Hoult'dur. En bilinen filmleri, About a Boy (2002), A Single Man (2009), X-Men: First Class (2011), Warm Bodies (2013) ve Dev Avcısı Jack (2013)'tir.

Gençlik drama serisi Skins'te Tony Stonem karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2019 The Banker
2019 Dark Phoenix
2018 Sarayın Gözdesi
2018 Deadpool 2
2017 The Current War
2017 Sand Castle
2017 Yenilik Tutkusu
2017 Çavdar Tarlasındaki Asi
2016 Otoban
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Equals
2015 Arkadaşlarını Öldür
2015 Mad Max: Fury Road
2015 Karanlık Yerler
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Young Ones
2013 Altın Gol (Seslendirme)
2013 Dev Avcısı Jack
2013 Sıcak Kalpler
2011 Rule Number Three (Kısa Film)
2011 X-Men: Birinci Sınıf
2010 Titanların Savaşı
2009 Tek Başına Bir Adam
2006 Kidulthood
2005 Fırtınalı Hayatlar
2005 Wah-Wah
2002 Bir Erkek Hakkında
1996 Intimate Relations

Televizyon

2020 Crossing Swords (Seslendirme)
2019 The Great
2018 Watership Down (Mini Dizi – Seslendirme)
2012 Robot Chicken (Seslendirme)
2008 Wallander
2008 Skins
2007 Coming Down the Mountain (TV Filmi)
2004 Keen Eddie
2003 Star
2002 Judge John Deed
2002 Murder in Mind
2001 World of Pub
2001 Waking the Dead
2001 Doctors
2001 Holby City
2001 Magic Grandad
2000 The Bill
1999 Ruth Rendell Mysteries
1998 Silent Witness
1997 Brass Eye
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV Filmi)
1996 Casualty

Video Oyunu (Seslendirme)

2010 Fable III

Müzik Videoları

2010 The Midnight Beast, Lez Be Friends

Görev Aldığı Yapımlar

Nicholas Hoult Fotoğrafları

Nicholas Hoult Haberleri