Nick Castle

Nick Castle

Nick Castle
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.9.1947

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Nicholas Charles Castle Jr.'dır. 1970 yılında USC School of Cinema-Television'dan mezun oldu. The Last Starfighter (1984), The Boy Who Could Fly (1986) ve New York'tan Kaçış (1981) filmleriyle tanınmıştır. 1981 yılından bu yana Charlene N Nelson ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

Oyuncu

2021 Halloween Ends
2020 Halloween Kills
2018 Cadılar Bayramı
1986 The Boy Who Could Fly
1981 New York'tan Kaçış
1978 Yabancı
1974 Dark Star

Yönetmen

2006 Connors' War (Video)
2004 The Seat Filler
2001 Milo'nun Doğumu
1996 Mr. Wrong
1995 Major Payne
1993 Afacan Dennis
1989 Tap
1986 The Boy Who Could Fly
1984 The Last Starfighter
1982 Tag: The Assassination Game

Televizyon

2001 Twas the Night (TV Filmi)
1990 Shangri-La Plaza (TV Filmi)
1987 Amazing Stories

Yapımcı

1990 Shangri-La Plaza (TV Filmi)

Senaryo

2012 İsyan
2007 Kalbini Dinle
1996 Los Angeles'tan Kaçış
1991 Hook
1989 Tap
1986 The Boy Who Could Fly
1982 Tag: The Assassination Game
1981 New York'tan Kaçış
1980 Pray TV
1979 Hızlı Gençler
1970 The Resurrection of Broncho Billy (Kısa Film)

Televizyon

1990 Shangri-La Plaza (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nick Castle Fotoğrafları

Nick Castle Haberleri