Nick Damici

Nick Damici

Nick Damici
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 1.1.1959

Doğum Yeri: ABD

Amerikalı aktör, senarist ve yapımcı. Mulberry Sokağı ve Vampir Cehennemi gibi filmlerle tanınmıştır. 

Filmografi

2017 Man with Van
2016 Vampire Nation - Badlands
2015 Condemned
2014 Dark Was the Night
2014 Late Phases
2014 Temmuz Soğuğu
2013 Ayin
2013 Kan Kokusu
2012 Acil Teslimat
2010 Vampir Cehennemi
2009 The Don of 42nd Street
2009 Life on Mars (TV Dizisi)
2008 The Caller
2008 Law & Order (TV Dizisi)
2007 Never Down
2007 My Sexiest Year
2007 The Black Donnellys (TV Dizisi)
2006 Mulberry Sokağı
2006 Dünya Ticaret Merkezi
2005 CSI: NY (TV Dizisi)
2004 CSI: Miami (TV Dizisi)
2003 Tutku Esirleri
2002 The Underdogs (Short)
2002 Mickey Lee (Kısa Film)
2002 An American Cyborg
1998 Fast Horses

Senarist Olarak

2017 Bushwick
2016 Vampire Nation - Badlands
2014 Temmuz Soğuğu
2013 Kan Kokusu
2010 Vampir Cehennemi
2006 Mulberry Sokağı
1998 Fast Horses

Yapımcı Olarak

2016 Vampire Nation - Badlands
2016 Hap and Leonard (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nick Damici Fotoğrafları

Portreler