Nick Offerman

Nick Offerman

Nick Offerman
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 26.6.1970

Doğum Yeri: Illinois, ABD

Amerikalı aktör, komedyen ve yazar.

Tam adı Nicholas Offerman'dır ve asıl mesleği marangozluktur. 1993 yılında University of Illinois at Urbana–Champaign'den mezun olmuştur. NBC dizisi Park ve Bahçeler (2009) filminde canlandırdığı Ron Swanson karakteriyle ve The Founder (2016) ve Fargo (2014) filmleriyle tanınmıştır. 2003'ten beri Megan Mullally ile evlidir.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2019 The Lego Movie 2: The Second Part (Seslendirme)
2018 El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Hearts Beat Loud
2018 Beyaz Diş (Seslendirme)
2018 Nostalgia
2017 The House of Tomorrow
2017 Gunter Babysits (Kısa Video – Seslendirme)
2017 Infinity Baby
2017 Kahraman
2017 Kaçamak Saatler
2016 The Founder
2016 Şarkını Söyle (Seslendirme)
2016 The History of Exercise (Kısa Film)
2016 Buz Devri: Büyük Çarpışma (Seslendirme)
2016 Kabakçığın Hayatı (Seslendirme)
2016 The Lego Movie 4D: A New Adventure (Kısa Film – Seslendirme)
2015 Otel Transilvanya 2 (Seslendirme)
2015 Welcome to Happiness
2015 Danny Collins
2015 Knight of Cups
2015 Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 A Walk in the Woods
2014 The Decemberists: Make You Better (Kısa Video)
2014 Let's Get Physics Y'all (Kısa Video)
2014 Believe Me
2014 Parks and Recreation in Europe (Video)
2014 Liseli Polisler 2
2014 The Gunfighter (Kısa Film – Anlatıcı)
2014 Date and Switch
2014 Lego Filmi (Seslendirme)
2013 Dalai Lama (Kısa Film)
2013 Paradise
2013 Bu Nasıl Aile!
2013 FIDLAR: Cocaine (Kısa Video)
2013 Tuna
2013 Bir Dünya ki...
2013 The Kings of Summer
2012 Parks and Recreation: Dammit Jerry! (Video)
2012 Ernest et Célestine (Seslendirme)
2012 Casa de mi Padre
2012 Liseli Polisler
2012 Somebody Up There Likes Me
2012 Paramparça
2011 Slacker 2011
2011 Inconvenient Interviews with Risa (Kısa Video)
2010 All Good Things
2010 Audrey the Trainwreck
2009 Taking Chances
2009 Özel Kuvvetler
2009 Harmony and Me
2008 RSO (Registered Sex Offender)
2007 Forward (Kısa Film)
2007 The Go-Getter
2006 Wristcutters: A Love Story
2005 Günah Şehri
2005 Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Lanet
2004 Pee Shy (Kısa Film)
2004 Golf Cart Driving School (Kısa Film)
2004 November
2002 Stealing Harvard
2002 Adım Adım Cinayet
2001 D.C. Smalls (Kısa Film)
2001 Early Bird Special
2001 Speaking of Sex
2000 Forever Lulu
2000 Groove
1999 Lush
1999 Treasure Island
1998 Melekler Şehri
1997 Sonuna Kadar

Televizyon

2019 Good Omens (Mini Dizi)
2019 Devs
2018 Will & Grace
2017 Curb Your Enthusiasm
2017 Comrade Detective (Seslendirme)
2017 Son of Zorn (Seslendirme)
2016 Life in Pieces
2015 You, Me and the Apocalypse (Mini Dizi)
2015 Fargo
2015 Brooklyn Nine-Nine
2015 The Muppets.
2015 Childrens Hospital
2015 Park ve Bahçeler
2015 Esrarengiz Kasaba (Seslendirme)
2015 Axe Cop (Seslendirme)
2014 Kroll Show
2014 Prenses Sofia (Seslendirme)
2014 Bob's Burgers (Seslendirme)
2014 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2013 Drunk History
2013 Conan
2013 Out There (Seslendirme)
2012 The Cleveland Show (Seslendirme)
2010 Wainy Days
2007 American Body Shop
2006 3 lbs.
2006 Campus Ladies
2006 CSI: NY
2005 Life on a Stick
2005 Gilmore Kızları
2005 Monk
2004 George Lopez
2004 Deadwood
2003 The King of Queens
2003 NYPD Blue
2003 Mix It Up
2003 24
2003 Good Morning, Miami
2002 Untitled Secret Service Project (TV Filmi)
2002 Robbery Homicide Division
2002 The Practice
2001 Thieves
1999 The West Wing
1998 Profiler
1998 Arli$$
1997 Kablam!
1997 ER

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Lego Dimensions
1994 Club Dead

Yönetmen Olarak

2014 Park ve Bahçeler

Yapımcı Olarak

2018 Hearts Beat Loud
2017 The House of Tomorrow
2017 Infinity Baby
2016 Look & See: A Portrait of Wendell Berry (Belgesel)
2012 Somebody Up There Likes Me

Televizyon

2018 Making It
2017 Nick Offerman & Megan Mullally: Summer of 69: No Apostrophe
2015 Axe Cop
2014 Nick Offerman: American Ham (Belgesel)

Senarist Olarak

2013 FIDLAR: Cocaine (Kısa Video)

Televizyon

2017 Nick Offerman & Megan Mullally: Summer of 69: No Apostrophe
2014 Nick Offerman: American Ham (Belgesel)
2012 Park ve Bahçeler

Görev Aldığı Yapımlar

Nick Offerman Fotoğrafları

Nick Offerman Haberleri