Nick Robinson

Nick Robinson

Nick Robinson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.3.1995

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li oyuncu.

Filmografi

2018 Simon vs. The Homo Sapiens Agenda
2018 Strange But True
2017 Everything, Everything
2017 Krystal
2016 The 5th Wave
2016 Being Charlie
2015 Jurassic World
2015 The Cav Kid (Kısa Film)
2013 The Kings of Summer
2009 CC 2010 (Kısa Film)

Televizyon

2012 Boardwalk Empire
2012 Frenemies (TV Filmi)
2010 Melissa & Joey

Video Oyunları

2015 Lego Jurassic World (Seslendirme)
2015 Lego Dimensions (Seslendirme)

Tiyatro

2010 Village Theatre
2009 Intiman Playhouse
2008 5th Avenue Theatre
2007 Intiman Playhouse
2007 ACT Theatre

Görev Aldığı Yapımlar

Nick Robinson Fotoğrafları

Nick Robinson Haberleri

Portreler