Nicolas Duvauchelle

Nicolas Duvauchelle

Nicolas Duvauchelle
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.5.1980

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız model ve aktör.

1999 yılında oyunculuğa adım attı. Nicolas Duvauchelle en başarılı rolü ise Fransız aktris Karin Viard ile birlikte rol aldığı 2012 yapımı Parlez-moi de vous adlı yapımdaki rolüdür.

Filmografi

2017 Dalida
2017 Orpheline
2017 Jour
2017 Tout nous sépare
2017 Un beau soleil intérieur
2016 Je ne suis pas un salaud
2015 Le Combat ordinaire
2015 La Rivière sans fin
2014 Maintenant ou jamais
2014 Bodybuilder
2014 Dépareillé (Kısa Film)
2013 Pour une femme
2012 Parlez-moi de vous
2012 Comme des frères
2012 Mariage à Mendoza
2011 Les Yeux de sa mère
2011 La Fille du puisatier
2011 Polisse
2011 The Shoe (Kısa Film)
2010 La Blonde aux seins nus
2010 Stretch
2010 Happy Few
2009 La Fille du RER
2009 Les Herbes folles
2009 White Material
2008 Secret défense
2007 À l'intérieur
2007 Le Deuxième souffle
2006 Hell
2006 Avril
2006 Le Grand Meaulnes
2005 Une aventure
2004 À tout de suite
2004 Poids léger
2003 Snowboarder
2003 Les Corps impatients
2002 Les Frères Hélias (Kısa Film)
2001 Ligne 208
2001 Trouble Every Day
2000 Du poil sous les roses
1999 Le Petit voleur
1999 Beau Travail

Televizyon

2015 Malaterra 
2014 Braquo
2008 Rien dans les poches
2000 Un homme en colère

Görev Aldığı Yapımlar

Nicolas Duvauchelle Fotoğrafları

Nicolas Duvauchelle Haberleri