Nicole Garcia

Nicole Garcia

Nicole Garcia
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.4.1946

Doğum Yeri: Oran, Fransa

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Amerikalı Amcam (1980), Betty Fisher ve Diğer Öyküler (2001) ve Le fils préféré (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 L'origine du monde
2019 Celle que vous croyez
2018 La fête des mères
2017 De plus belle
2016 Papa ou maman 2
2015 Belles familles
2013 Gare du Nord
2012 Tu honoreras ta mère et ta mère
2012 38 Şahit
2011 Pourquoi tu pleures?
2009 Plein sud
2009 Bancs publics
2008 Madame (Kısa Film)
2008 Les bureaux de Dieu
2007 Peur(s) du noir (Anlatıcı)
2007 Ma place au soleil
2006 Mon dernier rôle (Kısa Film)
2004 Toi, vieux (Kısa Film – Seslendirme)
2004 Ne fais pas ça!
2004 Le dernier jour
2003 Tristan
2003 Marie ve Julien
2003 Küçük Lili
2001 Betty Fisher ve Diğer Öyküler
1999 Lost & Found
1999 Kennedy et moi
1997 Post coïtum animal triste (Seslendirme)
1995 Fugueuses
1994 Aux petits bonheurs
1990 Outremer
1988 La lumière du lac
1986 15 août (Kısa Film)
1986 Un homme et une femme, 20 ans déjà
1986 Mort un dimanche de pluie
1986 L'état de grâce
1985 Péril en la demeure
1985 Le 4ème pouvoir
1984 Partenaires
1983 Via degli specchi
1983 Stella
1983 Les mots pour le dire
1983 Garçon!
1983 Copkiller
1982 Qu'est-ce qui fait courir David?
1982 L'honneur d'un capitaine
1981 Les uns et les autres
1981 Le grand paysage d'Alexis Droeven
1981 Beau-père
1980 Amerikalı Amcam
1979 Ogro
1979 Le mors aux dents
1979 Le cavaleur
1978 Un papillon sur l'épaule
1977 La question
1977 Kızılderililer Hâlâ Uzakta
1976 Duelle
1976 Calmos
1976 Bitmeyen Kin
1975 Que la fête commence...
1971 Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
1968 Cici Damat
1967 Des garçons et des filles

Televizyon

2020 OVNI(s)
2018 Capitaine Marleau
2015 La fin de la nuit (TV Filmi)
2014 Entre vents et marées (TV Filmi)
2007 Les prédateurs
2003 Les parents terribles (TV Filmi)
2001 Sa mère, la pute (TV Filmi)
1995 Facteur VIII (TV Filmi)
1994 Jeanne (TV Filmi)
1993 Un homme à la mer (TV Filmi)
1992 La femme de l'amant (TV Filmi)
1991 La grande collection
1986 Mariage blanc (TV Filmi)
1984 Les capricieux (TV Filmi)
1983 Les uns et les autres (Mini Dizi)
1982 L'apprentissage de la ville (TV Filmi)
1981 Un jour sombre dans la vie de Marine (TV Filmi)
1978 Aurélien (TV Filmi)
1978 Gaston Phébus (Mini Dizi)
1978 Ce diable d'homme (Mini Dizi)
1976 Les enquêtes du commissaire Maigret
1974 La mort d'un enfant (TV Filmi)
1971 Madame êtes-vous libre?
1970 Au théâtre ce soir
1969 L'atelier Prévert-Derlon (Mini Dizi)
1969 Léonce et Léna (TV Filmi)
1967 Hôtel Racine (TV Filmi)
1966 L'école des cocottes (TV Filmi)

Yönetmen

2016 Aşk Mektupları
2013 Un beau dimanche
2010 Un balcon sur la mer
2007 L'Oréal: Récital Préférence (Kısa Film)
2006 Selon Charlie
2002 L'adversaire
1998 Vendome Meydanı
1994 Le fils préféré
1990 Un week-end sur deux
1986 15 août (Kısa Film)

Senaryo

2016 Aşk Mektupları
2013 Un beau dimanche
2010 Un balcon sur la mer
2006 Selon Charlie
2002 L'adversaire
1998 Vendome Meydanı
1994 Le fils préféré
1990 Un week-end sur deux
1986 15 août (Kısa Film)

Televizyon

2003 Les feux de la rampe

Görev Aldığı Yapımlar

  • Hangi Kadın, Celle que vous croyez / Who You Think I Am, 2019, Oyuncu
  • Aşk Mektupları, Mal de pierres / From the Land of the Moon, 2016, Yönetmen, Senarist
  • 38 Şahit, 38 témoins, 2012, Oyuncu
  • Karanlık Korkusu, Fear(s) of the Dark / Peur(s) du noir, 2007, Seslendirme

Nicole Garcia Fotoğrafları

Nicole Garcia Haberleri